neljapäev, juuli 26, 2007

Nonii nonii nonii.Krohvimine on lõpetatud ja maaler juba pahteldab usinasti, suurtuba-köök peaaegu juba valged.

Küttemehed tegutsevad objektil. Natuke mõtlemist-pusimist ja kogu tavaar mahub meie erikujulisse katlaruumi ikkagi ilusti ära, isegi pesumasin mahub sinna kuhu planeerisin ning ei peagi seda vannituppa toppima. Väga hea. Homme õhtuks lubasid valmis saada.
EDIT: ahvid....

Ostsime ära rauaeraldus filtri(13k). Ja et see vesi oleks nüüd nagu otse allikast!

Värvimisega oleme tegelikult juba ka algust teinud, võõpasime katlaruumi heleroheliseks. Mõtlesime, et ülejäänud majas tahaks seintel näha võimalikult heledaid toone ja kontrastiks oleks siis tume mööbel ja vbl ka mõni väike sein tumepunane, must või mustriline ja seega oli see ruum pea ainus võimalus mõnda erksat värvi kasutada. Eks nüüd tekib igasugu mõtteid, et mida võiks teha ja proovida, aga selline neutraalne toon on enam-vähem kindlapeale minek. Ega mulle (Tarmole vast ka) selline erikuradi rõõmus ja värviline hipivärk niiehknii ei meeldigi.
EDIT:(Katlaruumi värvist jäi natuke puudu ja lasime 1l juurde segada. Tõmbasin sellega siis puuudu oleva osa ja natuke teisi seinu ka, aga oh imet, see jäi kuivades ülejäänud ruumist palju heledam. Paras käkk on nüüd. Eks jälle vaja ümber teha. Fkk)

Kipsimehed on natukene nokitsenud üleval. Aga sellega on veel aega. Kohe kui alt suurtuba-köök-vannituba korras, siis kolime sisse ära. Tühja selle magamistoaga(mis tuleb muide must-valge, sisse ehitatud kapi ja loodetavasti pehme vaibaga ;))
Tarmo isa vedas üleval juba natuke elektrit ka. Väga raske on ette planeerida kus-mida tuleb. All korrusel juba tuli krohvitud seinu lõhkuda ja juhtmeid juurde vedada.

See nädal oleme saanud aega natuke ka mööda poode kolada - Priidiku ja Teele poest saime mõnusat alet ja ostsime ära koridori-köögi plaadid, vannitoa valamu, dushi koos termosegistiga(popp värk:)), köögi segisti ja vannitoa ventika. Mitte et meil nende valamute ja asjadega kiire oleks olnud....
Siseuksed ja saunauks on ka nüüdseks olemas.

Nii paljudele asjadele tuleb korraga mõelda ja selline väike ärevus on ka sees, et õhtuti ei jää enam hästi magamagi. Ning siis on päev läbi hull uni ;)

PS Pildid on nagis

Kommentaare ei ole: