reede, aprill 25, 2014

Et inimesel pole ka muud teha kui hädaldada. Liiga palju vaba aega on. Selle asemel, et hetke nautida, sest hetked - need ei kesta igavesti.  Aga no nii palju on, et lausa piinlik on nende ees, kellel seda pole. Aeg endale ei tundugi nii ahvatlev kui see kestab terve päeva. Mis seadus see selline on ja kes see hull selle välja mõtles,  mis keelab tööd teha või õigemini palka saada?  Aga tegelikult ongi hea, ega ma enne ei saanudki aru, et tööstress oli. Aga oli, päris suur oli.
Huvitav kas rahaga oleks ka nii, et kui oleks niipalju, et ei jaksaks maha laristada, siis see oleks pigem tüütu. Et siis ei oleks päeva kõrghetk, see kui saad kaltsukast 4 normaalset asja, maksad 2 eurosega ja saad tagasi ka veel.

Minu egotsentrilise heietuse vahele võiks mainida ka, et ilmad on ilusad ja töö käib. Seda siis, kui nendel, kellel pole päev otsa aega niisama olla, on mingi vaba aeg. Väliköögis saab nüüd käsi pesta ja raadiot saab kuulata nii, et pikendusjuhe ei lookle keset hoovi. Maja ees on vundamendil ilus kate. Ja terrassi ehitus on alanud.

Üldiselt ma võiks sünnitama minna.  Noh, et elu oleks põnevam või nii.

Kommentaare ei ole: