esmaspäev, juuni 18, 2007

Nutt ja hala

Üks suur hunnik on ees ja ei saa sellest ei üle ega ümber...See soojustus ei lähe kohe mitte nii nagu ta on. Kuna tegu on pehme rullvillaga, siis eriti muud lahendust ei näinud, kui tihkelt sarikate vahele toppida, et see alla ei kukuks. Aga nii pole õige ja tuleb ümber teha. Proovime nüüd kivivillaga, äkki see on tahedam. Plaate ei saa ka panna, sest sarikavahe on meil ...ütleme nii, et kõikuv ;)
Tarmo oli pea nädal aega tõbine ja maja peal midagi eriti seega edasi liikunud pole ja nüüd läheb veel üks nädal selle soojustusega ära. Asjad ei edene seega just eriti kiiresti hetkel.
Radiaatorite toru otsad veeti eelmine neljapäev ära, mis läks meile ebanormaalselt palju maksma (nii umbes 10k rohkem kui ma alguses arvasin). Ma ei viitsigi rohkem kirjutada, masendus tuleb muidu jälle peale kui mõtlema hakata.

PS:kuigi see pole majaehitusega kuidagi seotud, aga see on siiski mu enda blogi, siis ma tahan lihtsalt öelda, et Peter Tägtgren on my personal favorite musical genius ja oleks seda ka ainult hypocrisyga. Pain teeb asja veelgi paremaks või võib ka öelda, et Pain lihtsalt teeb :P. Selle suve parim laks on seega ilmselt käes ja üle trumpajat hetkel veel paista ei ole. Rabarockist veel niipalju, et ülejäänud bändid jätsid külmaks, aga ilm oli aga ülihea ja rahvast nagu murdu. Auto sai ka täpselt nii kaugele pargitud, et kui just poleks kartuli vagude vahel kõmpinud, oleks tunne nagu välisfestaril :P.
Aga Pain..\me riding on the wave

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Mida paksem vill seda parem on panna nii üldiselt. 10cm paksune vill seisis mul 50cm vahega laetala vahel ilma igasuguse abita. Aga selleks, et ta sulle pähe ei sajaks panemise käigus või parem, tee sedasi, et üks inimene hoiab villalatakat paigas, teine paneb klambrilööjaga siksakki peene nööri ette.

liina ütles ...

meil sarika vahe kuskil 700-800 ja seal vahel see eriti ei seisa jah, katsetasime nüüd nii, et paneme kohe paberi ka peale. Tundub, et nii saab isegi hakkama. Väga vilets vill sai ostetud, eriti ei uurinud asja ja võtsime selle, mis poest ette anti.