neljapäev, juuli 19, 2007

Üsna tegus nädal on olnud. Pool voodrit on paigas(päris ilus on), ülejäänud ootas aknaplekkide taga, mis täna lõpuks saabusid. Homme peaks siis voodriga ühele poole saama.

Krohvija on väga tublit tööd teinud ja enamus esiemsest korrusest on ka valmis ja seinad on ikka nii sirged kui sirged :). Mina oma väikeste valgete kätega krohvisin katlaruumi. Eriti kriitikat see küll ei kannata, aga ma nägin ikka palju vaeva ja esimese korra kohta käib küll. Homme hakkan vist siis pahteldama katlaruumi lage, nalja hakkab saama...
EDIT: Pahteldamine pole minu ala, õnneks aitas Tarmo isa hädast välja:)

Vesi on ka majas sees lõpuks.

Katlameeste jutt muutus vahepeal paremaks ja järgmine nädal on lootust küte sisse saada.

Vannitoa plaadid tellisin ka ära. Natuke kallimaks läks, kui olin arvestanud, aga see ei ole ju üllatus, et ilusamad ikka rohkem maksavad. Ja on täpselt sellised, nagu tahtsin.

Ülemise kipsi otsustasime lasta ära panna, Tarmo vana kursavend haltuura korras koos kellegagi peaks järgmine nädal tulema tegema. Kulukas küll läheb, aga ise ei oska-ei taha-ei jõua.

Vahepeal on päris palju toimunud ja kõik ei tule meeldegi. Puhkus on möödunud , nii et pole arugi saanud, aga vähemalt oleme oma graafikust sutsu ees.









Kommentaare ei ole: