neljapäev, aprill 05, 2007

ülemine vöö

Kaks päeva ehitasime saalungeid ja eile valasime ülemise vöö ära. Ilm oli külm ja tuuline. Valamise juures olid abiks tarmo isa ja janno. Mina tegin segu ja nüüd näpud valutavad. Väga huvitav... Igatahes 3 päeva (või noh õhtupoolikut) kõvat tööd ja täna-homme saab asja kergemalt võtta. Ootame, et vöö kuivaks, siis läheb puitvöö peale, see nv tahaks juba esimesed laetalad ka paika saada. Kas ma olen liiga optimistlik, kui arvan, et järgmine nv võiks sarikaid teha? Ilmselt küll, aga eks vaatab.
Heki otsustasime ikka teha 2 realise. Ostame praegu väiksed 30 cm istikud ja topime potti järgmist kevadet ootama. Pooled saime juba kätte ja ema suskas nad pottidesse ära(ma oleks ise ausõna teinud, aga kiire oli).
Täna on meil selline meeldiv tegevus nagu shoping - igast talgute ja värkide jaoks vaja õllet, snäkke jm ning selliseid toredaid ajsu nagu ankrupolte ja nurkasid jms. Niiet rahakott puuga selga ja poodi. Täna-homme võiks veel trepi ära valada ja majaplatsi natuke korrastada. Ja puhata ja mängida ka, no nii vahelduse mõttes ;)

Kommentaare ei ole: