teisipäev, august 07, 2007

Go-go-go

Nüüdseks on värv seinas. Maaler värvis köögi ja koridori ning suurde tuppa pidime tapeedi panema, aga tühja me panime kui värvida palju lihtsam oli. Veel lihtsam oleks olnud kohe maalrile öelda, et kõik läheb värvi alla, aga loll pea (või otsustusvõimetus) on ikka nuhtluseks. Tulemuseks on, et suuretoa värv on enam-vähem talutav (kuigi ma jään endale kindlaks ja väidan, et mina ei tellinud sellist lilla alatooniga jura, aga õnneks on see toon siiski nii hele, et vaevu märgatav) Köögi-koridori värviga olen väga rahul ja trepi taguse tumepunase seinaga ikka üli-väga rahul.
Vannitoa plaatimine saab tänasega ilmselt punkti, koridor on poole peal. Muudkui käi ja imetle :). Katlaruumi plaatimine on mul endal käsil - ruumi keskele terved plaadid ja äärtesse tuleb jääkidest erikuradi disaini mosaiik. Oma plaatimist vaadates on mul hea meel, et me vannituba ei üritanudki ise tegema hakata.
Suuretoa põrand on ka juba maas, selline triibuline(mererohi). Ja jällegi- I like it.

Talvel siin suuri plaane tehes ja ajakirju vahtides tahtsin, et tuleks välja selline modernne ja minimalistlik elamine(noh, et olekski nagu otse ajakirjast või nii), aga üha enam hakkab tunduma, et välja tuleb hoopis selline soe ja kodune. Ja parem ongi. Tegelikult on meil asjad praegu suht käib-kah printsiibil. Sellepärast olekski parem, et alt valmis ja sisse kolida, siis saab vähe rahulikumalt elada ja ei pea jooksma koguaaeg. Näiteks voodit ja vanni võiks ju siis isegi mitmesse poodi valima minna :P.

Kipsimehed blokivad. Lubasid tänaseks valmis saada, aga 2 päeva pole nüüd käinud.

Tahtsime metallkarkassil sik-sak treppi, aga ilmselt ei saa. Mees käis ja mõõtis kaks korda, aga kuidagi ei pidavat välja pöörama ja platvormi jaoks ruumi pole. Deem.

PS Muru kasvab :)

Kommentaare ei ole: