esmaspäev, jaanuar 10, 2011

3 kommentaari:

A. ütles ...

Jõudsin lõpuks Teie blogi otsast lõpuni läbi lugeda ja no Te olete ikka fantastilised. Kindlasti pole ma esimene, ega ka viimane, kes nii arvab. Omamoodi hea oli lugeda ja tunda, et me mehega polegi ainsad, kes viitsivad teile sarnaselt ise ehitusega mässata. Ja nagu näha, taoline mässamine tasub end ära. Mingu aega kaua tahes, piisava töö ja järjekindlusega saab maja lõpuks siiski valmis. Endal samuti majaehitus ja ehitusblogi pidamine pooleli, seega pea iga Teie postitus pakkus parajat äratundmisrõõmu ja andis nii mõneski osas mõtteainet. Aitäh sellise meeldiva lugemise eest ja edu teile!

liina ütles ...

Suured tänud nii positiivse kommentaari eest, tegi kohe südame soojaks :) Kogu meie majaehituse suurim viga oligi selles, et läks hoopis liiga kiiresti, oleks paljud asjad pidanud hoolikamalt järgi mõtlema ja rohkem aega võtma, aga noh, kannatust pole meil mehega ilmselt kumbagile antud :)

Palun jätke ka oma blogi link, loeks huviga. Ja edu ka teile :)

A. ütles ...

Hetkel muidugi ehitamise osas üsna vaikne talvine aeg ja suuremat blogi kirjutamist ei toimu. Samas lugemist peaks siiski natuke olema ja kevadel asun taaskord aktiivsemalt kirjutama. Blogi aadress ka muidugi: http://ikikiki.wordpress.com
Head lugemist!