neljapäev, september 21, 2006

killu rõõm

Mõtlesin küll, et hakkan iga nädal kokkuvõtteid tegema, aga ma pean ikka praegu ka kirjutama, sest mul on nii hea meel, et meile killustik ära toodi(vahepeal oli mingi blokk, et ei olnud saada kuskilt ja asjad oleks selle taha stoppama jäänud). Naljakas, millest inimene rõõmu võib tunda :)
Oleme nüüd igapäev platsil käinud ja labidat visanud, alustest laudu teinud(kokkuhoid) ja ükspäev põletasin ka oksi. Tarmo tasandas taldmiku alust tramperiga, mille saime ka Tarmo isa kaudu (jälle kokkuhoid :)). Üleeile käis Janno aitamas ja eile Tarmo isa, kui poleks appi tulnud, siis ma üksi ei oleks jõudnud seda liiva kõike sinna sisse tassida meie uue uhke käruga (399.-) Tegelikult ega ta niiväga uhke polegi, odav saast on ja mölgid juba sees.
Kütte osas olen vahepeal pikalt mõelnud keskkütte kamina peale. Selline südamik on küll kallis, aga kokkuvõttes peaks tulema odavam kui väike kamin+keskkütte katel. Ekspluatsiooni aeg pidi väiksem olema, aga praegu see eriti ei morjenda, sest magic word on 'odavam' :P
Siis on kaminas ka tihedamini tuli all ja hea vaadata, muidu vist ei viitsiks teha nii tihti lihtsalt ilu pärast.
Vannituppa peaks põrandakütte ikka panema, kaalun siis variante kas sellesama keskkütte vee lasta läbi põranda (äkki jääb liiga kuum ja suvel pole siis ikka kütet) või elektriküte, mille miinusteks on ju ikka elektri hind. Ma ei tea kui palju seda elektrit sellele kulub. Võimsuse järgi annab nii pikk kaabel ca 600W. Aga ega ta siis koguaeg täisvõimsusel taga ei ole ju ka. Selle asja uurimisega on aega kuni põranda valamiseni.

Aga kulude update

Käru 400.-
Maja märkimiseks nöör- 40.-
killustik 2700.-
kkokku ~27450.-

Kommentaare ei ole: