esmaspäev, jaanuar 08, 2007

noh, katus peal vä?

Selgituseks kõikvõimalikele sellises stiilis küsimustele - ei ole ja nii pea ei saa ka. Paberid ikka venivad. Hommikul nägin või õigemini poole kõrvaga kuulsin, kuidas mingi ilmatädi arvas, et märtsi kuus võib õige pakane tulla ja arvestades meie vedamist, siis see pakane kindlasti ka tuleb ja jääb siia näiteks poole maini.(Tegelikult vähemalt korra võiks külmaks minna küll, et saaks teele kruusa juurde lasta panna ja saaks plokid ära tellida ja 'maja' ette lasta tõsta, muidu peab neid ikka väga kaugelt vedama, sest 'maja ees' on praegu liiga pehme, kui mitte öelda, et lausa bassein)
Eht-eestlasliku kadedusega vaatan üle jõe asuvat uut elamurajooni. Eelmine nädal polnud veel midagi, see nädal juba üks maja püsti, kindlasti järgmiseks nädalaks on neid seal juba terve trobikond. Ei aga kivist saab parema ja ise ehitades saab odavama, mis siis et kauem aega võtab ja kuhu meil ikka niiväga kiiret. Ega selle ehituse kallinemisega niikuinii ei jõua võidu joosta. Aga ma väga ei muretse veel(või õigemini enam) , sest Tarmo, kui paandunud optimist, lubas, et jõuluks saame koju.

Aga tegelikult ei ole me niisama käed rüpes ka istunud vaid hoopis talvepuid teinud. Lõhkuda on päris mõnus, aga riita laduda ma väga ei oska. Ja pideva arvuti taga istumise vahel, on enese liigutamine igati mõnus ja mõistlik tegevus.

Eelmise posti sisekujunduse teema jätkuks -tirisin endale igaugu programme nii demosid kui kräkitud variante ning usinasti planeerisin mööblit, seinu ja põrandaid. Pikapeale tüütas ära ja kui võrdlesin programmi pilte fotodega, siis see pole ikkagi päris see... Nii et kogun hoopis ajakirjadest ja internetis hunniku pilte ja katsume kunagi nende järgi midagi aretada(neid pilte on mul arvutis juba ka omajagu). Samas, mis sellega ikka oma pead vaevata, ei pretendeerigi ju 'disaini kodu 2007' tiitlile :).

Kommentaare ei ole: