esmaspäev, november 05, 2007

Laupäeval käisid meil jälle külalised, kohale jõudsid nad pisikese hilinemisega, aga kuna Eve oli pundis, siis ega ma õigeaegselt neid üldse ei oodanudki. Lisaks läks neil autokumm katki (või õigemini ilmselt oli olnud juba hommikust saadik) :D. Oli tore kõiki üle pika aja näha ja rõõmuga peab tõdema, et tühjagi pole muutunud :P. Või noh, midagi nagu ikka oleks ka, nt on Di-st ja Margusest vahepeal saanud ontlikud lapsevanemad. Väike Ralf oli nii nunnu, asjatas kaval muie näol ringi ja tegi seda üsnagi vaikselt. See mulle laste puhul meeldib eriti :D. Ta oli nii vahva.
*******

Hommikul, aknast välja vaadates, oli vaatepilt üllatuslik - lumi oli maas ja taevast sadas seda aina juurde. Minu kaval plaan üle kahenädala jälle metsarajale jõuda ähvardas luhtuda, sest uuel uhkel autol olid suverehvid alles all. Kuigi teed olid suhteliselt puhtad, nuiasin Tarmo ikka igaks juhuks kaasa. Selleks ajaks kui me rajale jõudsime, sadas juba ladinal vihma, aga tuldud tee oli liiga pikk, et nii lihtsalt alla anda.

Reedel käisime teatris 'Kangelast' vaatamas, päris huvitav etendus oli. Peaks tihedamini käima. Tõsiste asjade taustal tehti ka piisavalt huumorit ja tüki ajal ei hakanud kordagi igav (ma ei ole mingi teatrikriitik eksju onju ja siinkohal ei hakka mingit näitlejatööd jms lahkama, lihtsalt mulle meeldis).

Pühapäeval avastasime, et kanalka oli umbes. Detailidesse laskumata võib öelda, et lõunaks sai korda, kuni järgmise korrani...

Küttepuid läheb meil päris kõvasti, võrdlusmoment küll puudub, aga riidad vähenevad hirmuäratava kiirusega. Järelikult talvel nädalavahetuste sisutamisega probleeme ei teki (et kirves kaasa ja metsa)

Kamina ühendamisega tekkis selline olukord, et väidetavalt ei müüda poes sellist üleminekut, mis kamina(150) ja korstna (200) vahele sobiks. Aga õnneks saab 1l viina eest praktiliselt kõike.


Kommentaare ei ole: