reede, november 09, 2007

lollpea on ikka nuhtluseks

Et mida oleks võinud teha teisiti..

*)Suvel põuaga nagu väga ei saa aru, mis mõte oleks teha trepi kohale katus vähe pikamalt ja laiemalt. Absoluutselt ei tulnud selle peale ka, et võiks sarikatele väikesed pikendused panna, et vihm ei ladiseks trepile.

*) dushiruumi oli ka hädasti seda ventikat vaja, kogu selle aja jooksul on tast kasu olnud umbes täpselt 2korda. Eriti mulle meeldivad need reguleerimisnupud, kus on peal ainult kus poole on niiskustase kõrgem kuspoole madalam, aga aga kus maal praegu oled, seda ei ole(umbes nii, et sa oled kuskil keset metsa ja kaart on käes, aga seda punas täppi 'You are here' ei ole, sest see oleks juba värvi raiskamine olnud). Ja keerata saab neid ainult väikese kruvikeerajaga ja loomulikult on need augud mingist pehmest jurast, millele peale paarikorda see kruvikeeraja enam peale ei hakka, siis võib neid näiteks proovida mõttejõul liigutada, aga mul ei õnnestunud eriti. Aga õnneks on meil on aken.
Hea, et eterniitkatusele ei olnud neid läbiviike saada, et oleks pannud ikka ülesse vannituppa ka venti ja kan. tuulutus läbiviigud paarituhande eest nagu peab. Kuigi ma meeleheitlikult otsisin. Vahest ikka veab ka.

*)Oleks võinud tuulekoja ka ehitada, aga ei raatsinud. Ma kahtlustan, et sealt ukse vahelt(sest ega see ei ole mingi kvaliteet uks ka onju) tuleb kõvasti külma sisse. (eh, see töötab nagu fresh klapp, oleks võinud veel odavama ukse osta oleks ventilatsioon missugune :)). Ja igatahes on väga kerge kõik liiv ja sopp tuppa tassida.

*)Kanalisatsiooni oleks võinud teisiti teha, hallid ja mustad veed lahku, oleks kergem olnud.

*)laudpõrandad ülesse (aga ei viitsinud, ausalt. Ja muidugi kokku oli ka vaja hoida)

*)Katlaruum oleks võinud suurem olla, praegu on veel ok, sest meil on 2 vaba tuba, kus kõikvõimalikku träni hoida, aga pikemas perspektiivis... Nojah, kuur tuleb niikuinii ehitada.

ma arvan, et siia tuleb veel täiendust

Kommentaare ei ole: