reede, oktoober 20, 2006

See nädal midagi väga suurt teinud ei ole, aga iga päev oleme ikka maal käinud. Tarmo võttis vöö saalungid maha ja ma tassisin veel käsitsi täidet sisse, aga see osutus suht lootusetuks ettevõtmiseks. Selle asemel tellisime kopamehe, kellel küll alles eile oli aega tulla. Kõik see sama liivsavi, mis välja kaevati läks sisse tagasi ja lisaks veel 60 tonni liiva otsa, aga sellest jäi ikka väheks. Veerand august on veel suht lage+ väljapoole on ka vaja, niisiis tellisime 60t liiva veel juurde.
Mingi päev käisime kanalisatsiooni torusid ostmas - see oli ikka paras lego küll, aga ega sellest õiget sotti enne ei saa, kui paigaldama hakkame. Alguses mõtlesime panna praegu sisse, aga ootame vast ikka kevadeni, siis on maapind korralikult ära vajunud ja ei ole niisuur oht, et midagi paigast nihkub.
Täna jooksis päev läbi vesi peale, et liiva kinni vajutada.Aga hakkasime mõtlema, et kui niikuinii pool aastat veel seisab enne kui betoon peale tuleb, siis vajub ise koos lumesula veega ka ära ja praegu polegi see ujutamine nii oluline.
Seda, et ma majaplaani olen u 100x muutnud, ma ei hakka üldse kirjutamagi. Kord jälle saunaga, siis ilma, kord vets vannitoas siis jälle eraldi jne. Praegu on igatahes nii, et vets vannitoas ja koht jäetud väikese leili jaoks(ma tahaks ip sauna) ja seoses sellega läbipääs katlaruumi läbi vannitoa. Varsti peab jälle projekteerija juurde minema ja uuendustest teada andma, ega tal vist vahet ei ole, sest tal on nii palju tööd, et ta meie projektiga hetkel väga ei tegele.

Homme hakkame soojustama. Eelmine laupäev hakkasid Visnad ka vana maja vundamenti soojustama, kahe päeva jooksul kaevasid kraavi valmis ja lubasid, et saavad enne valmis( selle osa vähemalt) kui meie. No eks homme paneme siis segupanged ja makrofleksi purgid joonele :D

Kulud siis - liiv 4200.- kopamees 700.- kan.torud 1104.- ja segu+vaht soojustusele 1163.80

Kokku ~77500.-

Kommentaare ei ole: