esmaspäev, september 10, 2007

Alates eilsest on reis OFF ja maja krohvimine ON. Viimane polnud meil see aasta küll plaanis, aga kui praegused ilusad sügisilmad veel püsivad, siis jõuaks selle ka ära tehtud. Hetkeks hakkaski juba tunduma, et mõneks ajaks rahu majas ja võib lebomalt võtta, aga tühjagi. Eile Tarmo valmistas aknapõski selleks juba ette. Mina tegin kuuseheki istutamist vol2. Need sügis-talvel istuatud vitsad ei võtnud hästi vedu ja kuivasid(kõrbesid) suveks enamuses ära. Ehk läheb seekord paremini.

Ilmselt tuleb lähinädaltel üks imbkraav septikule juurde kaevata, sest see rauaeraldusfilter peksab ennast pestes(seda ta teeb ka liiga tihti) niipalju vett peale, et see ei jõua ära imenduda(maa ju sealt savine ka). Sellega me ei osanud arvestada.

Alates laupäevast oleme teoreetiliselt jalamehed(aga ainult teoreetiliselt ;)). Meie auto leidis uue omaniku. Ilmselt me saame seda veel linnapeal näha, aga kindlasti tuunitud variandis, sest kuidas te aru ei saa- need tuled siin, need peavad tegelikult ju valged olema....

PS kas saab olla veel midagi paremat kui kargel varahommikul metsa all liduda, kõrvus linnulaulu asemel kreeklaste rögin :)
Elu on ikka lill küll.

Kommentaare ei ole: