teisipäev, september 04, 2007

Palju on tehtud, palju on veel teha... Esimene korrus on põhimõtteliselt päris valmis( va kolikamber, mida me lähiaastatel ei plaanigi üldse ära viimistleda). Köögitehnika on lõpuks kohal ja paigas. Ilus on vaadata, aga näppida midagi ei tohi, sest näpujäljed jäävad igale poole peale. Eile ostsime viimaks ka toolid ära.
Minu töötuba on ka valma - Tarmo vanemad tapeetisid ja Tarmo pani põranda ning lae. Päris lahe on.
Magamistoas on juba ka tapeet seinas ja põrandad laed samuti(tegijad ikka samad :)). Kapp vaja veel ehitada. Vahepealne voldikuste plaan on minevik ja tagasi on liuguste teema.
Lähipäevade nädalate plaanis on :
*)Lae liistud, põranda liistud, nurga liistud ja siis veel igasugu eri liiste, sest oleme ausad, ei ole viga, mida liistuga parandada ei saaks.
*)Trepihalli põrand.
*)Aknapaled väljast kindlasti ära teha.
*)Puid tuua.
*)Magamistuba lõpetada
*)Radikad-siin küll ainult tellimise ja maksmise vaev. Trepiga on ainult maksmise vaev jäänud.

ja siis veel umbes miljon asja, aga millega just niiväga ei põle.
Huvitav, millega me oma aega nüüd varsti sisustama hakkame? Peaks mõne hobi otsima...

PS: Mõni asi lihtsalt on seda väärt, et pärast mitu päeva kaelavalu kannatada. Ja on vähemalt üks põhjus, miks ossidest pungil Eestis on hea elada - never ever kuskil vähe suuremas linnas näeks minusugune trügimisvõimetu viisakas inimene 'rotting christi' üsna lava eest ja elusuuruses. Kodus televiisorist võid vaadata... Kokkuvõtlikult siis tsiteerides ühte vanameest sealt ühest filmist, kes tsiteeris Virgin Mary sõnu: 'Come again...'

Kommentaare ei ole: